Kaynağım İnsan 5 Yaşında!

Kaynağım İnsan 5 yaşında

9 Ekim 2009 Cuma günü büyük bir heyecan ile yayına soktuğum Kaynağım İnsan beşinci yaşını bugün doldurdu.

Kaynağım İnsan’nın , geçen beş yıl içinde benim hem zihinsel, hem de kariyer gelişimimde büyük katkısı oldu.  Beş yıl önce başlayan İK blogu yazma yolculuğumda birileri karşıma geçip “2014 yılında danışmanlık yaparak birbirinden önemli projeler yapacaksın, yüzlerce insana eğitim vereceksin, kapı kapı üniversite dolaşıp gençlerle buluşacaksın, binlerce pırıl pırıl insanla iletişime geçeceksin” deseler, bıyık altından gülerek “yok canım, nasıl olacakmış bütün bu saydıklarınız?” diye sorardım.

Hepsi oldu ve biliyorum ki çok daha güzelleri olacak.

Yazarak iletişime geçmek bir tercih. Kolay olmayan ama getirisinin çok olduğunu bizzat tecrübe ettiğim ve herkese tavsiye ettiğim bir faaliyet. Yazarak öğrenmek, okuduğunu yazarak paylaşmak, yazdığına gelen yorumları değerlendirmek ve daha fazlasını üretmek için çaba içine girmek maratonuna çıkan pek çok genç İK’cının nefis başarılarla kariyerlerini hızlandırdıklarını gördükçe, bu yolun işlediğine olan inancım katlanarak artıyor.

Beş yıl içinde kariyerimin gelişim çizgisini analiz ettiğimde kendimden memnunum. Ancak daha gitmem gereken çok yol, okumam gereken çok kitap, yaşamam gereken çok tecrübe olduğunu farkındayım. Sadece insan kaynakları ve yönetim bilimleri değil, sosyal ve siyasal konularda da kendime açılımlar geliştirmeye odaklandığım son bir yıl içinde, Türkiye’nin gelişimi adına ciddi kafa yorduğumu ve emek sarfettiğimi Kaynağım İnsan’ı yakından takip edenler biliyor. Bu çabalarımın artarak devam edeceğinin altını kalınca çizmek istiyorum.

Kaynağım İnsan, bugün beşinci yaşını doldudu. Onuncu yaşını kutlayacağımız 9 Ekim 2019 Çarşamba günü, hepimizin barış ve sevgi dolu aydınlık bir Türkiye’de yaşıyor olmasını diliyor, bloğumu takip ederek verdiğiniz moral desteğiniz için çok teşekkür ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir