Vodafone Fikir Yıldızları Yarışması

Vodafone Fikir Yıldızlarını arıyor !

Bir mobil uygulama ile hayatı değiştir. İster en iyi mobil uygulama fikrini bul, istersen parmaklarını çalıştırıp en popüler uygulama platformu Android uygulamasını geliştir ve mobil dünyada adından söz ettirme şansını yakala!

Fikir Yıldızları’na katılarak, geleceğin mobil dünyasını şekillendirmeye aday olabilir, kariyer fırsatları yanında HTC’den süper telefon ve tablet ödüllerini kazanma şansını elde edebilirsiniz. Üstelik “Fikir yıldızları özel ödülü”nü alacak proje grubu, dünyaya açılmalarını sağlayacak ve mobil dünyaya bakışlarını değiştirip ufuklarını açacak Apps World Series’e katılacak.

Yarışmaya katılabilmek için genel koşullar;

* Parlak Fikir kategorisine katılacak gruplardaki tüm üyelerin Türkiye’de bulunan üniversitelerin lisans ya da yüksek lisans programlarına tam zamanlı kayıtlı olması gerekiyor.
* Android Uygulama kategorisine katılacak gruplarda en az bir üyenin Türkiye’de bulunan üniversitelerin lisans ya da yüksel lisans programlarına tam zamanlı kayıtlı olması gerekiyor.
* Uygulama ve fikrin fikri sınai hakları ihlal etmemesi gerekiyor.
* Uygulama ve fikirlerin başka bir yarışmada dereceye girmemiş ya da ödül almamış olması gerekiyor.
* Katılım şartları (başvuru tarihleri, yarışma süreci, ödüller, vs.)  ile ilgili detaylı bilgileri katılım şartları metninde bulabilirsiniz.

“Vodafone Fikir Yıldızları Yarışması” üzerine 2 yorum

  1. İpek Hanım Merhaba,

    Bu yarışmalar kategorisi müthiş olmuş. Görmedim, duymadım, bilmiyorum yok artık 🙂

    1. Sevgili Özge,

      Teşekkürler, ben de aslında yarışmalar kategorisi sayesinde iş piyasasını çok daha yakından takip etmeye başladım. Kim ne yapıyor? Yani hem size, hem bana çok faydalı oldu. Kazan – kazan prensibi 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir