Buluştrend’de İlk Çekim

Çekim

İnsan Kaynakları yazılarımı yayınladığım Geliştrend blogunun sahibi sevgili Ömer Ekinci‘nin yeni girişimi Geliştrend TV. Geliştrend yazarları ile uzmanlık alanlarında kısa söyleşiyor gerçekleştiren Ömer, kendi deyimiyle Geliştrend’e “okunan blog” yanında, “izlenen blog” sıfatına da kavuşturma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Benimle de ilk söyleşinisi 12 Aralık Cumartesi günü gerçekleşen 2. Buluştrend buluşmasında yaptı Ömer Ekinci. Spontan gelişen beş dakikalık bir çekim olduğu için bayağı hazırlıksız yakalandım doğrusu. Büyük merakla izlediğim söyleşi, ‘nitelik’ kelimesini sayısını benim bile takip edemediğim kadar tekrarlamam dışında fena olmamış kanımca. Aslında Ömer’in yönelttiği sorular üzerine yaklaşım çok detaylandırılabilir. Nitekim Friendfeed üzerinden Nihat Solmaz ve Cem Evren Ateş ile  konu üzerinde yazışmalarımız oldu.

Çekimi birebir Kaynağım İnsan’a ekleyemiyorum. Genç girişimcilere insan kaynağı temininde ne yapmaları/yapmamaları gerektiği konularındaki görüşlerimi izlemek için tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir