Şimdi Görüşelim

Bu sonbahar boyunca iş görüşmesi üzerine konuşmak için davet edildiğim üniversite, toplantı ve seminerlerde yukarıdaki sunumumu kullanıyorum. Etkinlik katılımcılarına da sunumu Kaynağım İnsan’da paylaşacağımı söylüyorum. Eğer bugüne kadar benim hiçbir konuşmama katılmadıysanız yukarıda inceleyeceğiniz slaytlar size fazla birşey ifade etmeyebilir. Eğer etmesini istiyorsanız önümüzdeki günlerde Kocaeli, Bursa, Sakarya, İstanbul’da farklı üniversitelerde olacağım. İlgili duyuruları da mümkün olduğunca Kaynağım İnsan’da yapacağım.

Görüşmek üzere 🙂

“Şimdi Görüşelim” üzerine 5 yorum

  1. İpek hanım teşekkür ederiz paylaşım için.
    İş arama sürecine yeni katılan taze adaylar için faydalı olacağına inandığım güzel bir sunum…

    Yakında görüşmek üzere 🙂

    Sevgi ve selamlar

  2. Tüm bu sunumdakileri uygulardım ama malesef torpil denen faktöre yakalanırdım. En sonunda kendi işimin patronu olmaya karar verdim…

    1. Özgür,

      Ben torpile fazla prim vermeyenlerdenim. Vasat biri istediği kadar torpilli olsun bir noktaya kadar gidebilir. İş hayatı, özellikle özel sektör şirketleri vakıf değil. İçeri vasat profilleri doldursun, sonra da çok kar etmeyi beklesin. Aklı başında hiçbir patron veya yönetici torpilli ama vasat biri ile çalışmaz. Kişi iyi ise de torpilden söz etmek yanlış olur. Ona biz referans diyoruz. Bunun için artık şirketlerimizde sistem bile kuruyoruz. ‘İyi tanıdığını getir, para kazan.’ İyi bir aday ise üstüne bir de getirene para veriyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir