ILO Stajyer Arıyor !!

ILO (Uluslararası Çalışma Örgütü) insan kaynakları dünyası için çok önemli bir kuruluş. ILO, 1919 yılında emekçi/işçilerin çalışma hak ve koşullarını uluslararası normlarla güvence altına almak için kuruldu. Halen 183 ülke, altına imza attıkları pek çok çalışmaya dair yasa ve bunlar ile bağlantılı uygulama standartlarını hayata geçirmeye ve uygulamaya çalışıyor.

Bende ara ara ILO’nun web sitesine bakarım. Biraz önce özellikle mesleğini insan kaynakları üzerine yapılandırmaya karar vermiş gençler için ILO bünyesinde bir fırsat gördüm. ILO üniversiteden yeni mezun olmuş veya yüksek lisans programının son senesinde olan bir stajyer arıyor. Çalışma yeri Ankara, staj süresi altı ay. İlana başvuru ön şartlarından en önemlisi iyi derecede İngilizce dil bilgisine sahip olmak. Son başvuru tarihi 12 Kasım 2012. Stajyerin görev tanımını okuyunca altı ayın dolu dolu geçeceğini anlıyorsunuz.

Böyle gençlere yönelik ilanları görünce kıskanıyorum. Ben olsam kesinlikle kaçırmazdım diyorum. Aman ne olur kaçırmayın 🙂

İlanın detayları için tıklayın.

“ILO Stajyer Arıyor !!” üzerine bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir