Kaynağım İnsan Kariyer Yayında!

Duyurusunu geçmiş günlerde yapmış olmakla beraber açılış için Mart ayını uygun bulduğumuz Kaynağım İnsan Kariyer yayında ! 🙂

Kaynağım İnsan 9 Ekim 2009’da açıldı. Bugün 9 Mart 2010, aradan geçen beş ay içinde Soru/Cevap ve Profesyoneller bölümlerini devreye soktuk. İnsan Kaynakları mesleğim için artı değer yaratmak adına son adımım ise Kaynağım İnsan Kariyer iş ilanı platformu oluyor. Beni çok heyecanlandıran bu girişimimde bana destek veren URBSZ ekibine teşekkür ederim.

Peki, Kaynağım İnsan Kariyer nedir? Sorunun cevabı “Hakkında” başlığı altında;

*

Hakkında

Kaynağım İnsan Kariyer, iş arayan ile işvereni karşılaştıran bir iş ilanı platformudur.

Kaynağım İnsan Kariyer, işverenlere birkaç adımda ihtiyaç duydukları insan kaynağına ulaşabilecekleri ilan çalışmasını hazırlamak ve yayına almak imkanını vermektedir. İş arayanlar ise kendilerine uygun buldukları iş ilanlarındaki iletişim adresleri kanalıyla özgeçmişlerini, portföylerini veya her türlü talep edilen diğer evrağı işverene ulaştırabilmektedir.

Kaynağım İnsan Kariyer, ilan verme ve iş başvurusu yapma işleyiş sürecinde aşağıdaki çalışma prensipleri benimsemiştir:

1. Kaynağım İnsan Kariyer‘in, iş arayan adaylara yönelik herhangi bir üyelik veya üyelik aidatı uygulaması yoktur. Adayların kendilerine uygun buldukları ilana başvurabilmeleri için sisteme üye olmaları gerekli değildir.

2. Kaynağım İnsan Kariyer‘e iş arayan adaylardan hiçbir şekilde özgeçmiş almamakta, aday özgeçmişleri üzerinden işlem yapmamaktadır.

3. Kaynağım İnsan Kariyer’de işverenin ilk vereceği ilan çalışması ile eş zamanlı platforma üyelik işlemleri de başlar.

4. Kaynağım İnsan Kariyer‘de yayınlanmak istenen bütün ilanlar için işveren ile Platform Yönetimi karşılıklı e-posta kanalıyla teyidleşir.

5. Kaynağım İnsan Kariyer, işveren ile iş arayan arasında herhangi bir veri, bilgi akışı sağlamamakta, aracılık yapmamaktadır.

6. Kaynağım İnsan Kariyer‘de verilen bir iş ilanı en fazla 30 gün yayında kalır. Sonrasında ilan otomatik olarak yayından kaldırılır. İşveren, ilanın içeriğinde (pozisyon adı hariç) ilanın veriliş  tarihinden itibaren 7 gün içinde istediği değişikliği yapabilir.

7. Kaynağım İnsan Kariyer‘in verimli kullanımı için işverenlerin kendilerine verilen bütün firma bilgisi ve logosu bölümlerini özenle doldurmaları rica olunur.

Kaynağım İnsan Kariyer kısa bir süre için ücretsizdir.

*

İlan vermek isteyen işverenler ve iş arayan profesyoneller, Kaynağım İnsan Kariyer‘e HOŞGELDİNİZ 🙂


“Kaynağım İnsan Kariyer Yayında!” üzerine 2 yorum

  1. Elinize kolunuza sağlık, niyetim asla moral bozmak değil fakat keşke profesyonelleri hedeflediğini söyleyen bu yazı “zamanlama bakımında bir parça geçe kayan” gibi bir ifadeyle başlamıyor olsaydı.

    1. Sevgili Caner, olumsuz bir ifade ile başlayıp başlamamk üzerine ben de bayağı düşündüm ve yaşadığımı yazmaya karar verdim. Üç dört haftalık bir gecikme ile açabildik Kaynağım İnsan Kariyer’i, birçok insan “nerede kaldı” diye sorarken.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir