Hayatı Doldur – Adnan Menderes Üniversitesi / Aydın

Bugün Hayatı Doldur Mini MBA Eğitim programının ikinci durağı Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’ndeydim.

Aydın’a ulaştığımız sabahın erken saatlerinde bizi güneşli gökyüzü ve şehirin ana caddelerini süsleyen turunç ağaçları karşıladı. Pazar günleri eğitim katılım sayıları genelde azalır ama böyle bir etkiyi Adnan Menderes Üniversitesi’nde yaşamadım.

Fark yaratmak, girişimcilik konularında ve canlı mülakatlar süresince  katılımcıların gönüllü paylaşımları beni çok etkiledi. Sıklıkla kariyer adına neleri yapmamız, nelere özen göstermemiz gerektiğini tekrarladığım eğitim süresince, hayatlarımızda bahane yerine hedef üretmemiz zorunluluğunun da altını önemle çizdim.

Hayal kurmaktan alıkoyduğumuz beyinlerimizi özgürleştirebilmemiz, onu daha üretken ve cesur kılabilmemiz, hayattaki tek alternatifimizn KPSS imtihanı olmadığını en kısa sürede anlamamız dileğimle.

🙂

Adnan Menderes Üniversitesi Girişimcilik Kulübü öğrencilerine de eğitim boyunca gösterdikleri performans  için teşekkür ederim.

“Hayatı Doldur – Adnan Menderes Üniversitesi / Aydın” üzerine 2 yorum

  1. herşey için teşekkürederiz…hayatıma yeni güzel bilgiler katmamı ve uygulamamı sagladınız…hayatı’m’a ve hayatı’n’ıza yeni başarılar katmanız dilegiyle… :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir