Hayatı Doldur – Abant İzzet Baysal Üniversitesi / Bolu

8 Mart 2011 Salı günü Hayatı Doldur Mini MBA Eğitim programı ile Abant İzzet Baysal Üniversitesi‘ndeydim. İçinde bulunduğumuz haftanın yoğun karlı geçen günlerinde Bolu’ya gitme konusunda bir parça tereddüt etsem de, otobüs içinde ilerlerken yolun hiç korktuğum gibi olmadığını gördüm.

Kampüsteki görüntü ise farklıydı, her yer karlar altındaydı. Belki de karın etkisiyle, öğrencilerin eğitime katılımları diğer üniversitelere kıyasla biraz az idi. Ancak salona gelenlerin eğitime ilgisi, eğitim süresince ve sonunda sordukları sorular bazı mesleki konulara ilk defa değinebilmemi sağladı. Mini MBA eğitim programının bir parça dışına çıkmış olmak doğrusu beni çok mutlu etti çünkü gelen nitelikli sorular eğitimin zenginleşmesini sağladı.

Hayatı Doldur Mini MBA Eğitiminin Abant İzzet Baysal Üniversitesi ayağında organizasyona destek veren Kimya Kulübü’ne çok teşekkür ederim.

10 Mart 2011 Perşembe günü yapmayı planladığımız Kocaeli Üniversitesi Mini MBA eğitimi ise hava muhalefeti nedeniyle ertelendi. Yeni tarihi öğrenir öğrenmez Kaynağım İnsan’a yazacağım.

Bundan sonraki durağımız 15 Mart 2011 Salı günü Pamukkale Üniversitesi. Uzun yıllardır Denizli’ye gitmedim, şehri ve üniversiteyi çok merak ediyorum doğrusu 😀

“Hayatı Doldur – Abant İzzet Baysal Üniversitesi / Bolu” üzerine 2 yorum

  1. Merhaba, bilgileriniz ve aktardıklarınızdan ötürü çok teşekkür ederim. Umarım bir gün yine karşılaşır ve bu sefer başardıklarımız hakkında konuşma imkanımız olur 🙂 en kısa sürede tekrar görüşmek dileği ile saygılar..

  2. üniversitemize gelip bizi bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim okulum adına..çok güzel ve eğlencelı bir organizasyondu doğrusu belirli bir saatten sonra sıkılabileceğimi düşünmüştüm ancak beni şaşırttınız tekrar teşekkür ederim bir başka organizasyonda görüşmek dileğiyle..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir