Sosyal Medyada İşveren Markası Yönetimi Sunumum

Bugün BNC Türkiye’nin düzenlediği İşveren Markası Zirvesi gerçekleşti. Birbirinden güçlü markaların İK Yöneticileri İşveren Markası konusundaki tecrübelerini, projelerini, yürüttükleri iş sürçelerini paylaştı. Bir iki kelime ile günü özetlemek gerekirse nefes almadan her konuşmacıyı dinledim dersem abartmış olmam.

Öğleden sonra gerçekleşen konuşmamda kullandığım sunumumu sizlerle paylaşmak istedim. Bu arada sunumu hazırlarken Guy Kawasaki’nin Gerçeklik Testi kitabında vurguladığı 10-20-30 (10 slayt-20 dakika- 30 font) sunum kuralını ufak bir sapmayla hayata geçirdim. Kuralın konuşmada ‘azla çok’u yakalamak ve zihni yapılandırmak için çok faydalı olduğunu tecrübe etmiş oldum.

Benim adıma İşveren Markası Zirve’sinin diğer güzel tarafı da pek çok İK Yöneticisinden Kaynağım İnsan için yazı isteyecek samimiyeti ortamı yakalayabilmek oldu. Önümüzdeki günlerde gerek uzmanlık alanları, gerekse Profesyoneller bölümü için yazacakları yazılar ile onları Kaynağım İnsan takipçileri ile buluşturabileceğim 🙂

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir